Звезда от NFL, който стана собственик на най-красивия пъб“ в

...
Звезда от NFL, който стана собственик на най-красивия пъб“ в
Коментари Харесай

Звезда от NFL, която притежава „най-красивия пъб в Обединеното кралство“, твърди, че е изгонен, защото е черен

Звезда от NFL, който стана притежател на „ най-красивия пъб “ в Обединеното кралство, твърди, че е заставен да напусне бизнеса тъй като е негър и е от Съединени американски щати.

39-годишният Лорн Сам играе за Грийн Бей Пакърс и Денвър Бронкос, преди да замени тъчдауните за зашеметяващото провинциално село Ашби Фолвил в Лестършър, където има Карингтън Обятия. Кръчмата се разказва като „ евентуално най-красивата “ в страната.

Но господин Сам в този момент твърди в гражданско дело, че откогато е поел заведението, той е бил „ третиран по друг метод “ от предходните наематели – изказвания, че са били отказани. Спорът е с Алекс Страуд, потомък на локалното семейство Смит-Карингтън. Г-н Страуд е един от контролерите на поземления концерн, който има кръчмата.

Г-н Сам споделя, че е бил заставен да затвори пияницата, откакто се е скарал със притежателите поради избора му на интериорен фон. Адвокатите, които работят от господин Сам, споделят, че коренът на разногласието е расизъм, като настояват, че фактът, че той е „ ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР