Звезда от Женен от пръв поглед“ беше принудена да прекъсне

...
Звезда от Женен от пръв поглед“ беше принудена да прекъсне
Коментари Харесай

Звездата от „Женен от пръв поглед“ изостави снимките и се втурна в болница за спешна операция

Звезда от „ Женен от пръв взор “ беше принудена да прекъсне фотосите и побърза да отиде в болница за незабавна интервенция.

Лорън Дън трябваше да бъде принудена напусна брачна половинка си Джоно за известно време, откакто получи кръвен съсирек в рамото си. Състезателката на MAFS Australia трябваше да напусне Sky Suites и да опакова куфарите си, откакто лекарите откриха съсирека.

Консультантът по PR и маркетинг трябваше да отлети назад до Пърт за интервенция. Звездата от MAFS Australia се разбираше добре със брачна половинка си Джонатан Маккълоу, който сподели, че „ ще му липсва тя и нейната сила “, когато тя си тръгне за известно време. Оттогава тя разкри медицинския проблем и сподели, че „ не е породен от нищо “.

Тя сподели на 9Entertainment, че кръвните съсиреци „ може да са били там от 20 години “. Лорън сподели: „ Събудих се и цялата страна на тялото ми беше изтръпнала и в действителност лилава. Казах, „ Нещо не е наред “. Обадих се на Джоно – който беше във фитнеса – и той ми сподели да отида на доктор. „ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР