Звезда на ПСЖ - Лионел Меси, похвали големия си конкурент

...
Звезда на ПСЖ - Лионел Меси, похвали големия си конкурент
Коментари Харесай

Меси е убеден, че съперничеството му с Кристиано ще остане във футболната история

Звезда на ПСЖ - Лионел Меси, похвали огромния си съперник Кристиано Роналдо за представянето му в Манчестър Юнайтед и разгласи, че съперничеството сред двамата ще остане във футболната история.

В продължение на близо 10 години Меси и Роналдо приковаваха погледите с невероятните си борби в Ла Лига с екипите на Барселона и Реал (Мадрид), въпреки към този момент и двамата да са в други тимове.

" Вече отмина време откогато играехме в едно състезание. Това бе доста хубав интервал за нас и хората, тъй като те се любуваха. Това е хубав спомен, който ще остане във футболната история ", показа шесткратният притежател на Златната топка.

" Юнайтед е доста мощен тим със страхотни играчи. Кристиано към този момент познава клуба, само че в този момент се приспособява по впечатляващ метод. Той стартира да вкарва голове през цялото време, както постоянно го прави. Представянето им във Висшата лига не е толкоз положително, колкото всички чакахме, само че това е доста мъчно и равностойно състезание, в което се случват доста обрати. След декември нещата се трансформират и всичко може да се случи ", добави Меси.

В сряда ПСЖ гостува на Манчестър Сити в мач от груповата фаза на Шампионската лига.
 Лео Меси въобще не мисли за завръщане в Барселона
Лео Меси въобще не мисли за завръщане в Барселона

Обиден е на каталунските ръководители
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР