Зверско убийство бе извършено вчера в Нова Загора. Убит е

...
Зверско убийство бе извършено вчера в Нова Загора. Убит е
Коментари Харесай

БГ закони! Убиецът от Нова Загора наръгал 4 пъти момче преди седмица

Зверско ликвидиране бе осъществено през вчерашния ден в Нова Загора. Убит е 52-годишният брачен партньор на локална съдийка пред цялото му семейство. Екшънът се разиграва в центъра на града след забележка за звук. Оказва се обаче, че килърът е рецидивист.

 

Най-фрапиращото е по какъв начин преди седмица на същото място той атакува млад мъж. Отправя му закани за ликвидиране, а след това вади нож. Всичко това споделя потърпевшият, който към момента се опасява за живота си. Нападателят го пробожда 4 пъти в краката и сега 23-годишният юноша е късметлия, че не е прарализиран. Не такова благополучие обаче има 52-годишният брачен партньор на съдийката от Нова Загора, който издъхна пред очите на околните си.

 

Инцидентът е станал към 1:00 часа през нощта. Това било нормална територия на килъра, който съгласно локални създавал постоянно проблеми там. Не работел и прекарвал огромна част от времето си в региона. Освен нападението от предходната седмица, той има присъди за обири от частни домове. По непотвърдена информация е диагностициран с психологично отклоняване и очаквал снаждане в клиника.

 

Жителите на Нова Загора не устояха и проведоха импровизиран митинг против безхаберието на локалните органи на реда. Напрежението ескалира и районното ръководство бе обстрелвано с яйца и камъни. Хората не могат да повярват, че цяла седмица килърът се разхожда несмущаван и се стига до съдбовното закононарушение.

 

Автор: bnr.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР