Зверско убихство с три трупа разтресе Велинград. Треньорът по плуване

...
Зверско убихство с три трупа разтресе Велинград. Треньорът по плуване
Коментари Харесай

Тексаско клане окървави Велинград! Кроткият учител по плуване Велчо закла жена си, сина си, накрая се самоуби

Зверско убихство с три натрупа разтресе Велинград. Треньорът по плуване Велчо Клешков окървави другояче спокойното курортно градче, откакто първо заклал жена си, след това своя наследник, а най-после пробол и личното си сърце.

Във Велинград са в шок от нещастието и недоумяват какво е стимулирало Клешков да сътвори сходна кланица. 

Казват, че Велчо е бил постоянен душевен човек. До момента не се е чувало фамилията да е имало изневери, финансови или други проблеми.

Не са се чували и кавги. Все още мястото е отцепено и се правят огледи с служители на реда и специалисти от бранш " Научно-техническа лаборатория " на полицията в Пазарджик.

Труповете са превозени в Съдебна медицина в регионалния град. Прокуратурата се занимава със случая.

Убиецът и брачната половинка му Йорданка Пенина са били треньори на плувния клуб " Белмекен " във Велинград, а в медиите през годините са оповестени извънредно доста победи за златни, сребърни и бронзови медали на техни състезатели. 

Трагедията евентуално се е разиграла сред 9:30 и 10 ч. сутринта, когато съседи под жилището на Клешкови чули крясъци и звук. Те са подали сигнал на телефон 112, откакто никой не е дал отговор на позвъняванията на външната врата.

Пристигналите на място служители на реда заварили три натрупа. В спалнята убита с нож в сърцето била Йорданка Пенина. 58-годишната брачна половинка на Клешков също била треньор по плуване. В детската стая, прободен с нож в сърцето, бил открит мъртъв 23-годишният наследник на фамилията Владимир.

Младежът е с увреждания и непрекъснато се нуждае от грижи. В коридора мъртъв е открит 68-годишният Велчо, който откакто първо е умъртвил жена си, а след това сина си, се е самоубил, гласи версията на полицията към този момент. Няма оставено предсмъртно писмо.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР