Зверев надви Чилич в два тайбрек сетаГерманецът Александър Зверев по

...
Зверев надви Чилич в два тайбрек сетаГерманецът Александър Зверев по
Коментари Харесай

Зверев надви Чилич в два тайбрек сета

Зверев надделя Чилич в два тайбрек сета
Германецът Александър Зверев по отличен метод присъединяване си на Финалите на АТР в Лондон, откакто победи Марин Чилич от Хърватия със 7-6(5), 7-6(1) в дуел от група Гуга Куертен на конкуренцията.

Петият подложен в схемата Чилич повеждаше с пробив и в два сета, само че Зверев съумя да навакса изоставането си и в двата случая, с цел да пречупи противника си в тайбреците и да стигне до триумфа. Хърватинът стартира стремително дуела и взе откриващия три гейма, след което бе стабилен на сервис до 5-2, само че когато сервира за сета при 5-3 даде на противника си първа опция за пробив и той се възползва от нея. В тайбрека Зверев съумя да се наложи със 7-5 и да поведе в резултата. Във втората част Чилич още веднъж проби и водеше с 4-2, само че изпусна преднината си, а в тайбрека позволи куп неточности и съумя да стигне до единствено една точка.

По този метод Зверев записа шести триумф в седем мача против този конкурент и усили възможностите си да излезе от групата. Чилич от своя страна продължи със слабото си показване на Финалите на АТР, като той към този момент има 9 загуби и единствено една победа при участията си в Лондон. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР