Звеното по Вътрешен одит ще проверява всички извънтрудови договори в

...
Звеното по Вътрешен одит ще проверява всички извънтрудови договори в
Коментари Харесай

Одитори проверяват гражданските договори в Община Пловдив, сключени в мандата на Зико

Звеното по „ Вътрешен одит ” ще ревизира всички извънтрудови контракти в Община Пловдив в мандата на Здравко Димитров. Това е записано в тактиката на звеното, което е непосредствено подчинено на кмета.
Прочетете още
В стратегическия проект за 2024 година една от дадените задания е да се направи инспекция на отдела по „ Управления на човешките запаси ”. В нея би трябвало да се откри дали процеса, обвързван с разходването на средствата по подписани контракти за извънтрудови правни отношения подхожда на нормативните условия и вътрешните правила.

За 2023 година в перото за „ извънтрудови правни отношения ” са изхарчени над 50 млн. лв.. По-голямата част от тях са по обществените стратегии и са делегирани от страната действия. Обект на инспекция ще бъдат и гражданските контракти, които Община Пловдив е сключвала. В доклада на бюджета са вижда, че 3 млн. лева  са изхарчени от локалния бюджет. Именно през там минават част от разноските за цивилен контракти.

През тази година звеното по вътрешен одит ще ревизира и приходите в регион „ Южен ” от предоставени парцели чартърен, както и дали подхождат на листата в Община Пловдив.

Под прицел ще е Оперативна програма „ Дезинфекционна станция ”. Там ще се прави инспекция дали настоящите контролни процедури подсигуряват правомерност на дейностите по разходването на средствата. Одит ще бъде изработен и на  регион „ Западен ” и „ Центъра за кожно-венерически заболявания ” ЕООД  дали СФУК - система за финансово ръководство и надзор, работи съгласно нормативната уредба.

За инспекция са дадени още РНБ „ Иван Вазов ”, Оперативна програма „ Жилфонд ” и ГХ „ Св. св. Кирил и Методий ”.     
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР