Зуека от Испания: И без мен "Капките" са номер 1!"Това

...
Зуека от Испания: И без мен "Капките" са номер 1!"Това
Коментари Харесай

Геро: Не пазя диети, но тренирам зверски!

Зуека от Испания: И без мен "Капките " са номер 1!

"Това е ситуацията, смъкнах 10 кг и още не преставам, усещам се в превъзходна форма, а и храната понижих. "

Това показа Герасим Георгиев-Геро, който към този момент е минал в по-малък размер костюм и се готви за началото на "Като две капки вода " като водещ дружно с Димитър Рачков, предава.

"Трябва да си увелича издръжливостта, а то няма по какъв начин да стане, в случай че не стартира да спортувам. Тази пандемия за мен беше като стартова тресчица за намаляване, взех се в ръце и към този момент съм различен ", пошегува се Геро. 47-годишният артист върви на фитнес по три пъти дневно, като не съблюдава строга диета, а тренира "зверски " по думите му. "Спазвам баланс, колкото изям, толкоз виждам да смъква. И ми се получава по този метод. Пробвам ли с диета, не става ", безапелационен е Геро, който в действителност не е напълнял в резултат на вкус, а на стрес, откакто претърпява злополука преди години. "Забравил съм го това, само че дълго време не съумях да се оправя с килограмите, подувах се ", споделя Геро.

Чаровният водещ още веднъж ще бъде в тандем с Митко Рачков в "Капките ". "Връщам се за юбилея на "Капките ", само че отново ще си ида наесен в моето шоу. Засега няма проекти за прекъсване ", сподели Рачков във връзка слуховете, че от края на годината към този момент няма да го има "Забраненото шоу на Рачков ", защото било доста скъпо за произвеждане. "С Геро се знаем от години, двамата сме добър тандем, към този момент репетираме и ни се получават нещата ", безапелационен е Рачков. В шоуто към този момент се знаят имената на двама от участниците - Руслан Мъйнов и Моньо Монев. "Ще има и изненади, да наблюдават хората ", с недомлъвка показа Геро, като сподели, че Зуека доста ще му липсва.

"Да не ме мислят мен, и на мен атмосферата ще ми липсва, само че и да не съм там, те отново ще са номер едно ", сподели Зуека от Испания и пожела триумф на сътрудниците си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР