Зрителите забелязаха, че един от екранните им любимци не се

...
Зрителите забелязаха, че един от екранните им любимци не се
Коментари Харесай

Изненада: Виктор Николаев аут от Нова ТВ?


Зрителите видяха, че един от екранните им любимци не се появи през днешния ден в утринния блок. Единствено неговата екранна партньорка Мирослава Иванова представяше новостите на феновете.

Остава въпросът на какво се дължи рокадата и дали е краткотрайна. Зрителите допуснаха, че Виктор го няма в утринното предаване заради болест или нова организация на ротационен принцип с Мира.

Друг фен допусна, че неналичието му може да се дължи на празниците, той също е човек и има право на няколко свободни дни.

Името на Виктор Николаев не рядко бе забърквано на скандални излъчвания с политици, някои от които даже си разрешиха да го заплашват в ефир, че „ мястото му ще изстине “.

През лятото на тази година той се „ скара “ с народен представител от Политическа партия, а повода се оказва… забавяне на депутата. Тогава феновете не получиха опрощение за забавянето му, а напряко чуха неговата версия по тематиката, за която бе поканен.

Пак през топлия сезон прехвърчаха искри сред рейнджър-доброволец в Украйна и Виктор. Водещият го попита непосредствено „ заплащат ли ти “, на което военният отговори дипломатично, че има контракт с украинската войска и получава прехрана колкото всеки различен боец. След това последва различен изострен въпрос – дали е убивал хора, на който рейнджърът изрично отхвърли да отговори.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР