Зрителите тотално се разочароваха от втория епизод на музикалното шоу.

...
Зрителите тотално се разочароваха от втория епизод на музикалното шоу.
Коментари Харесай

Вторият епизод на „Пееш или лъжеш” с Галена пълен провал

Зрителите тотално се разочароваха от втория епизод на музикалното шоу. Даже смешника Рачков не съумя да разсмее публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена.

Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледа й споделяше: Боже къде попаднах? ” или по-скоро се четеше: „ Кои сте вие, а коя  или къде съм аз? ”Личеше си, че е смутена, само че и не малко надменна!, разяснява почитател на шоуто. Като прибавя, че не хваща от смешки и веселба с нея не става на сцената.

А тези персони в панела някак изкуствено се веселят, разбра се още през цялото време, че нещо му куца на шоуто. „ Иван и Андрей не разбрах какво вършат там? Казват по нещо, а усещам, че желаят да си отбият номера и да си тръгнат, без значение какво са споделили. А Ромина Тасевска такива нелепости наговори, не че някой е очаквал повече от нея, само че чак толкоз не трябва ”, е мнението на различен.

А общото умозаключение на публиката е, че отново има нещо нагласено и то единствено поради Галена. В този втори епизод те видяха, че от 6-те участника 4-мата пеят, а единствено двама не могат. Сакън, да не би Галка да избере за дует някой „ койот ” и разясняват: ”Нещо не ми хареса този епизод, предния с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно, че Галена не желае да е там, а взе участие принудително! ”

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР