Зрителите станаха свидетели на грандиозна финална битка за победа в

...
Зрителите станаха свидетели на грандиозна финална битка за победа в
Коментари Харесай

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Зрителите станаха очевидци на грандиозна крайна борба за победа в третия сезон на „ Един за различен “. Последното предизвикателство – „ Четири сезона “, тества силата на волята и издръжливостта на влюбените участници. Симона и Борислав се оправиха най-добре в играта и демонстрираха хладнокръвие оттатък лимита на човешките благоприятни условия. Семейството с две деца си извоюва първото място в най-романтичното предаване в телевизионния ефир и със лични сили съумя да завоюва 74 081 лева

Във финалното тестване двойките трябваше да активизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, леден дъжд, мразовит вятър и зимна буря. Всичко това до момента в който пазят баланс върху преносима платформа, без да се отделят един от различен за секунда и държейки 15-килограмова чанта.

Четвъртото място в конкуренцията заеха Теодора и Генади, които първи слязоха от подиума, а бронзът отиде при Гергана и Радослав. Подгласници на спечелилите станаха Поля и Димитър, които до последно се бореха с тежките прищявки на сезоните. Най-голямо успокоение и мощ на духа резервираха Симона и Борислав, които философски съумяха да издържат най-дълго и да вземат успеха.

„ Чувството е неописуемо, не можем да го осъзнаем към момента! Участието ни в това предаване беше доста прочувствено. „ Един за различен “ е най-интересното нещо, което ни се е случвало в живота. Тепърва излизайки ще стартираме още повече да усещаме какво сме претърпели тук – страсти, обич, другари и грижа към другия. Най-важното е, че в никакъв случай не загубихме себе си и останахме такива каквито сме. „ Един за различен “ е нещо нереално и прелестно! Благодарим на всички! “ – разясниха огромните спечелили Симона и Борислав своето присъединяване в „ Един за различен “. 

„ Вие сте единствените, които съумяха да преодолеят всички 45 провокации, пред които ви изправихме. В тях неведнъж победихте личните си страхове, научихте скъпи уроци, опознахте неподозирани черти от характера на обичания си човек, открихте такива у самите вас и се убедихте, че вашият сътрудник е най-силната ви опора. Сигурен съм, че тези изключителни мигове ще останат един от най-ярките ви мемоари в живота. Благодаря ви, че участвахте в огромното сантиментално премеждие „ Един за различен “! “, разяснява чаровният водещ на предаването Емо Чолаков.

За трета поредна година най-романтичното риалити в българския ефирен ефир предложи на феновете позитивни страсти, оспорвани провокации и доста обич. В продължение на 3 месеца 13 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна конкуренция, която ги изкара отвън удобната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те демонстрираха неповторима увереност, мощ на духа и потвърдиха, че са „ Един за различен “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР