Зрителите ще виждат картина със студийно качество в домовете сиOLED

...
Зрителите ще виждат картина със студийно качество в домовете сиOLED
Коментари Харесай

Panasonic добавя калибриране за Netflix в OLED телевизорите

Зрителите ще виждат картина със студийно качество в домовете си

OLED тв приемниците на Panasonic към този момент ще могат да демонстрират ТВ излъчвания и филми на Netflix в най-истинския им тип (снимка: Panasonic)

Panasonic ще добави „ Калибриран режим ” за Netflix в OLED тв приемниците си за 2019 година , заяви компанията. Netflix Calibrated Mode конфигурира тв приемника по същия метод, по който основателите на филми калибрират своите монитори при постпродукцията, пренасяйки картина със студийно качество в дом а.

Panasonic и Netflix работят взаимно отдавна, с цел да покачат качеството на ТВ развлеченията. В резултат на тясното партньорство, OLED тв приемниците на японската компания към този момент ще могат да демонстрират ТВ излъчвания и филми на Netflix в най-истинския им тип.

Само с една елементарна конфигурация от менюто, клиентите на Netflix ще получат картина с прецизни цветове, най-благоприятен динамичен контрастност и реалистични придвижвания – тъкмо както са били замислени от филмовите и телевизионни режисьори.

„ Калибрираният режим ” за Netflix е използван в целия азбучник на Netflix от филми, телевизионни сериали, документални филми и други Така да вземем за пример, за почитателите на „ Странни неща ” в този момент е доста елементарно да видят мрачните елементи на Обърнатия свят, тъкмо както са били замислени от основателите на сериала.
още по тематиката
С това изобретение Panasonic уголемява опциите за обрисуване на най-точната и прецизна телевизионна картина към този момент и от поточно излъчено наличие.

„ Стремежът на Panasonic е през 2019 година да достави „ повече от Холивуд допълнително домове ”. За задачата оборудвахме нашите базови модели с Dolby Vision и Dolby Atmos. А в този момент продължаваме и със съдействие с Netflix, като по този метод осигуряваме студийно качество на картината за повече фенове ”, сподели Ясуши Мураяма, началник на отдела за Аудио-визуални артикули на Panasonic в Европа.

Моделите, които поддържат „ Калибрирания режим ” за Netflix, са от сериите GZ2000, GZ1500, GZ1000 и GZ950, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР