Зрителите се чудят дали не е надвиснало проклятие над риалити

...
Зрителите се чудят дали не е надвиснало проклятие над риалити
Коментари Харесай

Трети участник от Фермата влиза в болница

Зрителите се чудят дали не е надвиснало проклинание над риалити формата " Фермата ". Пореден случай застигна участник в шоуто. След като при започване на сезона красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а малко по-късно гайдарят Стоян беше размазан от дървена талпа, през вчерашния ден вечерта един от най-коравите състезатели падна от покрив.

Лошият шанс застигна македонеца Мирослав, до момента в който работеше върху скелето на полятата.



" Точно бях взел резачката, когато се хързулнах по покрива. За секунди взех решение, че е по-добре да падна на краката си, вместо по тил или върху главата си ", описа той след рисковия случай. При приземяването си македонецът се контузи тежко - десният му крайник посиня и грубо се поду към глезена, а от продукцията незабавно изпратиха доктор да го прегледа.

През деня Миро стискаше зъби, куцукайки, само че вечерта към този момент виеше от болежка и не можеше да върви. Утре Миро ще излезе за малко от шоуто, с цел да му бъде направена рентгенова фотография.

Притеснени от серията тежки произшествия в стопанството, останалите участници предложиха да създадат курбан с вярата това да постави завършек на нещастията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР