Зрителите познават Жасмина Маджид, или просто Жаси, от дългогодишните ѝ

...
Зрителите познават Жасмина Маджид, или просто Жаси, от дългогодишните ѝ
Коментари Харесай

Жаси стана доктор по икономика

Зрителите познават Жасмина Маджид , или просто Жаси , от дългогодишните ѝ телевизионни изяви, а през днешния ден тя е майка на четири деца, модел, бизнесмен и онлайн водещ. След дълго телевизионно безмълвие, Жаси следва да показа пред Александра Сърчаджиева изненадващи и същински впечатляващи истории от своя живот и да разкрие какво се е налагало да прави при започване на кариерата си. Блондинката ще опише кой я e въодушевил да се снабди с купата „ лекар по стопанска система “, само че Hotnews.bg към този момент знае, че това са татко й и сестра й, които са надлежно професор по инженерни дисциплини и лекар в региона на маркетинга.
Реклама
Бившата асистентка на водещия Румен Луканов роди четири деца на милионера Ариф Маджид, който има няколко вериги за бързо хранене. Сириецът има задоволително финанси, с цел да гледа даже още по-голямо семейство.

В рубриката за невероятни образни промени „ Моето ново Аз “ следва една същински смайваща история на жена, която толкоз доста копнее да роди свое дете, че преследва тази своя фантазия цели 29 години. Изпитанията в фамилията и живота ѝ са невероятни, само че дългите години, прекарани в битка за нов живот, хормоналните лечения, напрежението и стресът трансформират съществено лицето и тялото ѝ. Специалистите в клиниките посвещават целия си професионализъм на специфичната пациентка, а резултатът ще смая всички фенове пред екрана.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР