Зрителите на Trigger Point ги очакваха някои напрегнати сцени в

...
Зрителите на Trigger Point ги очакваха някои напрегнати сцени в
Коментари Харесай

Феновете на ITV Trigger Point останаха на ръба по време на напрегнат втори финал на серия, тъй като съдбата на Лана разкри

Зрителите на Trigger Point ги чакаха някои напрегнати подиуми в неделя вечер, когато втората серия на драмата на ITV доближи избухлив край.

Героят на Вики МакКлур, Лана Уошингтън, беше изправена пред гибелен ултиматум, който изложи живота й на карта, както и този на родителите й, както и на доста други. Лана беше тествана, откакто беше отвлечена от терористична група, която освен лиши живота на нейния ухажор DCI Thom Youngblood, само че също по този начин умъртви няколко други в поредност от бомбени офанзиви.

Лана беше на диря, с цел да хване групата и да спре дейностите им, единствено с цел да бъде отвлечена с нея, принудена да им помогне да извършат една последна офанзива. На Лана беше казано, че би трябвало да поеме идната им задача, като министърът на вътрешните работи беше последната им цел.

Когато тя и други се насочат към щаба на антитероризма за незабавна среща, Хоуп и другите в терористичната група взеха решение, че това е идеалното място за идващото им деяние и Лана получи задача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР