Зрителите на Sort Your Life Out останаха емоционални, когато една

...
Зрителите на Sort Your Life Out останаха емоционални, когато една
Коментари Харесай

Фенове на Стейси Соломон в сълзи, когато колегата от BBC Sort Your Life Out споделя актуална информация за рака

Зрителите на Sort Your Life Out останаха прочувствени, когато една звезда показа настояща информация за своето пътешестване с рака.

Дили Картър – която се появява в програмата на BBC дружно със Стейси Соломон, Иван Карингтън и Робърт Бент – показа новината с почитателите предишния септември и мигновено беше залята от поддръжка. Любимката на почитателите се бори с рак на матката и беше принудена да се отдръпна от епизод по време на последната серия.

Сега симпатичната звезда показа актуализация с почитателите и се върна в програмата с гръм и тропот, възхищавайки тези, които се включват в шоуто. Тя сподели: „ Откъде въобще да стартира с първото шоу назад? Всичко, което мога да кажа, е да благодаря на най-невероятното семейство, че ни се доверихте с вашия дом и вашето семейство, че ни позволихте да влезем в най-трудните моменти.

„ Този ​​епизод беше първият ми епизод след интервенцията ми от рак и означи началото на пътя ми към радиацията. Така че беше доста сурово, само че както постоянно с в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР