Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в

...
Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в
Коментари Харесай

Много кирливи ризи на показ и гнусни обиди превърнаха тв шоу в грозен цирк

 Зрителите на Нова телевизия станаха очевидци на нечовечен скандал в най-коментираното предаване- " Женени от пръв взор ". Най-възрастната двойка в шоуто си спретна противен скандал, изпълнен с груби обиди и потресаващи детайлности от половия им живот. Отношенията сред Таня и Зарко започнаха ужасно, но  сред двамата вече  се е зародил голям спор.

След като Светозар завари изгората си да вечеря сама на масата, той най-безцеремонно я подбра пред камерата: " Типично в стила на Татяна егоистично си е поставила единствено на нея вечеря “, поде той.  

Таня не му остана длъжна: " Питах те дали искаш да ядеш нещо?! Това е неистина! Как не те е позор да лъжеш!? Дърт мъж! Всяка вечер те поканвам на вечеря, а ти без да ми приказваш не искаш да седнеш на маса “.  Последва обвиняване от инфалтилния Зарко, че вместо в  18:30  се е прибрала в  21.00 часа. Тя бързо се оправда, че е била в запушване и след това е останала да поговори с приятелките си в залата, вместо да се прибере при нейния " злобен брачен партньор “. Таня побесня и го назова измамник, лукавец и клеветник. 

В разгара на спора треньорката по художествена гимнастика съобщи пред камерата, че брачният партньор й разчита на нейните пари, с цел да черпи приятелите си и в случай че е същински мъж е време да стартира да изкарва пари, а не непрестанно да хленчи.

Скандалът ескалира, когато Таня го упрекна, че цяла седмица върви с едни и същи гащи, до момента в който тя не му купи нови. Отговора беше поразителен:

" Има дами, които ме харесват без гащи, да му еба майката. Ти обичаш гащи, купувай ".

След всички изречени обиди излезе нескрито и повода за неприятното държание на " огромното бебе " Светозар- неналичието на сексуален живот.

" От една седмица спря да спиш с мен. Защо? Нямаме сексуален живот! За мен това е значимо, сексът ми е значим за здравето поради простатата ", сподели Светозар и призна, че той обаче спи с някого и това, че тя не ляга до него, не значи, че той разчита единствено на нея. 

Феновете на " Женени от пръв взор “ нападнаха Светозар поради държанието му към Таня. Докато при започване на формата те поддържаха двойката и смятаха, че тя има бъдеще, в този момент нещата са радикално разнообразни. С държанието си към Таня Светозар съумя да си навлече гнева на почитателите на предаването.

Сълзите в очите на Таня разгневиха до краен лимит феновете на " Женени от пръв взор “ и те я посъветваха да се разведе, тъй като не заслужава такова отношение към себе си от страна на брачна половинка си.

Според почитателите Таня би трябвало да си тръгне от Светозар колкото се може по-скоро, тъй като не заслужава такова държание към нея.  Почитателите на " Женени от пръв взор “, които в началото имаха вяра, че Таня и Светозар ще са единствената двойка, която ще се задържи дружно и ще има ярко бъдеще, към този момент поучават треньорката по художествена гимнастика да се развед
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР