Зрителите на NOVA станаха свидетели на една от най-оспорваните номинационни

...
Зрителите на NOVA станаха свидетели на една от най-оспорваните номинационни
Коментари Харесай

Приключенците надвиха Бойците в оспорвана номинационна битка

Зрителите на NOVA станаха очевидци на една от най-оспорваните номинационни борби от началото на трети сезон на „ Игри на волята: България “ досега. На „ Колелото на гибелта “ над водния басейн двамата капитани и върли врагове – Симеон и Андрей , имаха най-голяма отговорност за спечелването на борбата.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
За успеха в номинационния дуел бяха нужни 6 точки, като през рунд един против различен заставаха двамата капитани. До последно изходът от борбата не беше явен и всичко остана в ръцете на Андрей и Симеон за решаващата точка. Във финалния рунд лидерът на синия тим съумя да грабне успеха и избави племето си от съвет.
 Игри на волята България NOVA
Завърнала се при Бойците , Мани още веднъж бе обичайният избор за номинация. Въпреки двата капитански гласа, които имаше, Андрей реши да ги даде за Морунов и Неделчо. С този собствен ход той даде опция на Мани сама да реши кой да бъде другият номиниран. Тя не се поколеба в избора си и се спря на Неделчо. Така в утрешната борба едни от най-интересните участници от Бойците ще се изправят против Паулина и Валентин от Приключенците.
 Игри на волята България NOVA
Ще се случи ли нещо изненадващо на борбата за избавление? Кои играчи ще се спасят и кои ще отидат на елиминационна борба? Кой ще напусне „ Игри на волята: България “ малко преди финалната права? Кой ще си тръгне с грошове от елиминационния двубой? – ще стане ясно на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР