Зрителите на Netflix се влюбиха добре и наистина в отдавна

...
Зрителите на Netflix се влюбиха добре и наистина в отдавна
Коментари Харесай

Отдавна изгубеният „шедьовър“ на Брус Уилис разплаква зрителите на Netflix и го възхвалява като „най-добрият му филм“

Зрителите на Netflix се влюбиха добре и в действителност в от дълго време изгубения екшън на Брус Уилис от повече от две десетилетия преди – откакто още веднъж се появи онлайн.

Някои стигнаха до такава степен, че го нарекоха „ шедьовър “, който даже превъзхожда най-големите шлагери на холивудския A-lister, в това число Умирай мъчно, Дванадесет маймуни и Град на прегрешението. Един свят надалеч от обичайна храна на звездата от експлодиращи кули и мъдри пукнатини, Tears of the Sun - в началото публикуван през 2003 година - обръща взор към по-широки интернационалните тематики. И до момента в който подложеният на критика филм безшумно мина под радара по това време, той откри напълно нов живот в стрийминг.

Филмът е основан в Нигерия, като Уилис изобразява командира на Военноморски сили на Съединени американски щати лейтенант. А.К. Уотърс по време на разгръщаща се политическа рецесия. Правителството на страната падна и е на ръба на революция, като на Брус е назначено да води екип от бойци в джунглата, с цел да избави доктор Лена Кендрик (Моника Белучи).

Когато Уотърс и екипъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР