Зрителите на MasterChef останаха изумени, когато им беше казано правилното

...
Зрителите на MasterChef останаха изумени, когато им беше казано правилното
Коментари Харесай

Феновете на BBC MasterChef останаха безмълвни, когато научиха, че са казвали погрешно Пиле по Киев през целия си живот

Зрителите на MasterChef останаха изумени, когато им беше казано вярното наречие на Пиле по Киев по време на последния епизод.

Готварското съревнование на BBC се завърна в четвъртък вечер със специфичен епизод, в който петима ресторантьорски критици се пробваха да впечатлят. Джей Рейнър беше коронован като първенец на Battle Of The Critics, където му беше връчен златен трофей във формата на нож и вилица.

Въпреки това, критикът Уилям Ситуел беше този, който открадна шоуто за доста фенове. Феновете на MasterChef бяха оставени да се чешат по главите, до момента в който Уилям приготвяше пиле по киевски за Грег Уолъс и Джон Тород. Докато приготвяше ястието, думата „ Пиле по киевски “ се повтаряше доста пъти, само че почитателите бяха комплицирани от произношението.

Зрителите отидоха в обществените медии, където останаха озадачени, че цялостен живот споделят, че храната е неверна. Един сподели: " Странно по какъв начин споделиха пиле Киев. " Друг попита: „ И по този начин, има ли други явно невъзпитани души там, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР