Зрителите на FilmBox Extra ще се забавляват с комедийната драма

...
Зрителите на FilmBox Extra ще се забавляват с комедийната драма
Коментари Харесай

Кейт Бланшет в „Къде си, Бернадет?“

Зрителите на FilmBox Extra ще се забавляват с комедийната драма „ Къде си, Бернадет “ този петък. Интересната история за майка, която мистериозно изчезва тъкмо преди фамилно пътешестване, ще събере всички пред дребния екран тъкмо в 22:45 ч. по FilmBox Extra. А кинофеновете, които желаят да гледат кино лентата по друго, комфортно за тях време, могат постоянно да го създадат в стрийминг платформата FilmBox+.

Базиран на бестселъра на Мария Семпъл, „ Къде си, Бернадет “ споделя за Бернадет Фокс, майка, брачна половинка и блестяща архитектка, която внезапно изчезва, оставяйки на пръв взор съвършеното си семейство. Оказва се, че тя се впуска в ново премеждие след години на жертви в името на фамилията си. 15-годишната ѝ щерка Бий е решена да открие повода зад бягството на майка си и се впуска в странствуване със занимателни моменти и непредвидени обрати. Какви дълго защитавани секрети открива Бий за Бернадет, феновете могат да схванат тази събота от 22:45 ч. по FilmBox Extra.

Режисиран от фамозния Ричард Линклейтър, „ Къде си, Бернадет “ дава обещание да завладее публиката с неповторимия си сюжет, който преглежда тематиките за идентичността, фамилните взаимоотношения и провокациите в актуалния живот. Начело с несравнимата Кейт Бланшет в основната роля, носителка на три награди „ Оскар “ и три „ Златен глобус “, филмът е наложителен за гледане.

„ Къде си, Бернадет ” е единствено едно от вълнуващите заглавия, на които феновете могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от световната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са към този момент налични в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „ Домът на положителното кино “ и предлага особено подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР