Зрителите на Емердейл видяха Дингълс да научават някои тревожни новини

...
Зрителите на Емердейл видяха Дингълс да научават някои тревожни новини
Коментари Харесай

ITV Emmerdale излъчва сърдечна болка за Дингълс, след като съдбата на Кейн Дингъл беше разкрита

Зрителите на Емердейл видяха Дингълс да научават някои тревожни вести в понеделник, малко откакто беше доказана ориста на различен воин.

Кейн Съдбата на Дингъл беше разкрита след опасенията на почитателите, че той ще бъде погубен. Героят на Джеф Хордли беше оставен да се бори за живота си предходната седмица, откакто беше атакуван от племенника си Арън Дингъл.

В понеделник Кейн към момента беше приет в болница, само че към този момент не беше на вентилатор след случая. Той влизаше и губеше схващане със брачната половинка си Мойра Дингъл до леглото му, преди най-сетне да се съвземе.

Лекарите потвърдиха, че има синини по мозъка си, които може да отнеме известно време, с цел да заздравеят, само че той си отиваше да е наред. Въпреки че се нуждаеше от доста отмора, малко евентуално е да има някакви вреди вследствие на пострадванията му след борбата.

С това Каин реши да се опълчи на медицинските препоръки и се изписа от болничното заведение, завръщайки се в селото. Но скоро имаше някои тревожни вести, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР