Зрителите на EastEnders ще останат шокирани следващата седмица, когато злият

...
Зрителите на EastEnders ще останат шокирани следващата седмица, когато злият
Коментари Харесай

Дийн Уикс от BBC EastEnders прави зловещ план да спре един жител да напусне Албърт Скуеър

Зрителите на EastEnders ще останат шокирани идната седмица, когато злият Дийн Уикс направи злокобен проект да спре един гражданин да напусне Албърт Скуеър.

Феновете на сапунените сериали ще си спомнят, че Дийн неотдавна се свърза още веднъж с щерка си Джейд, която претърпя животоспасяваща белодробна трансплантация на фона на борбата си с кистозна фиброза. В идните подиуми Джейд се възползва от опцията да получи по този начин нужната независимост и взема решение да играе сватовник сред татко си и Фърн.

Нещата обаче се обръщат пагубно, когато Ейми Мичъл вижда дуото и е отвратена да види Дийн на първа среща с Фърн, където тя не губи време да разкрие тъмното минало на изнасилвача. Нещата стават все по-лоши за Дийн, когато по-късно през седмицата Джейд хвърля голяма бомба.

Джейд се бори с възприятието за виновност, до момента в който се пробва да събере храброст да каже на татко си, че се мести в Пакистан с майка си Шабнам. В последна сметка Джейд намира разтуха в Джийн Слейтър, където двамата р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР