Зрителите на Денсинг старс са много бдителни и само чакат

...
Зрителите на Денсинг старс са много бдителни и само чакат
Коментари Харесай

Партньорът на Неделя Щонова ни прави на луди, скочиха зрителите на Денсинг Старс

Зрителите на Денсинг старс са доста бдителни и единствено чакат нещо, с цел да заподозрят я машинация, я операция.

Топ танцьорът Наско Месечков самоуверено скочи в нощния живот броени дни откакто се контузи тежко в " Денсинг старс ", докато разучаваше шопско хоро.

Това бе задоволително и веднаг в обществените мрежи плъзнаха мнения, че той играе някакъв спектакъл и травмата му е мощно пресилена.

Въпреки сериозната контузията на ходилото, сътрудникът на доктор Неделя Щонова чества до зори в белградското кабаре " Lafayette ", фамозно с обилния си интериор, спираща дъха стратегия и невероятна кухня.

Заради почитателите си той снима пламтящата в алено сцена и секси танцьорките, висящи под тавана и показа клипа в обществените мрежи.

Въпреки че Наско вилнее из нощните заведенията при комшиите, не е ясно дали ще се върне в " Денсинг старс "  или ще се наложи да постави точка на присъединяване си в шоуто и да съобщи доктор Щонова на различен танцьор. Самият той е твърдо решен да преодолее болката от травмата и да застане още веднъж под прожекторите с Неделя.

Какво решение ще вземе обаче, в огромна степен зависи и от лекуващия го лекар - уважаваният травматолог доктор Кристиян Комитов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР