Зрителите на Dancing On Ice извикаха коментарите на съдиите в

...
Зрителите на Dancing On Ice извикаха коментарите на съдиите в
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Dancing On Ice се ядосват на съдиите заради „погрешно решение“, тъй като следващото излизане е `запечатано`

Зрителите на Dancing On Ice извикаха мненията на съдиите в неделя вечер, до момента в който те класираха финалните състезатели по ред.

Съдиите Ashley Banjo, Oti Mabuse, Christopher Dean и Jayne Torvill бяха натоварени да правят оценка всеки полуфиналист от едно до пет, до момента в който изпълняваха соло скейт дружно в групово осъществяване. Майлс Назер и Ванеса Бауер, Райън Томас и Амани Фенси, Адел Робъртс и Марк Ханрети, Амбър Дейвис и Саймън Проулкс-Сенекал и Грег Ръдърфорд и Ванеса Джеймс бяха последните пет останали двойки, всички излязоха на пързалката на полуфинала в неделя вечер.

Но защото петимата звезди излязоха на пързалката без професионалните си сътрудници, те трябваше да карат соло. След това журито избра кой от петте е на върха и кой на дъното.

Това беше звездата от Love Island Амбър, която пристигна последна, оставяйки я очевидно изкормена, откакто съвсем напусна шоуто предходната седмица. Но феновете, които гледат вкъщи, не са съгласни тя да бъде сложена на последно м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР