Зрителите на БНТ имаха възможността да се насладят на уникален

...
Зрителите на БНТ имаха възможността да се насладят на уникален
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ цяла минута си рови в носа в парламента

Зрителите на Българска национална телевизия имаха опцията да се „ насладят на неповторим театър “ по време на парламентарното съвещание във вторник. Никому незнайният депутат от ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев заставам близо половин минута в кадър, бъркайки си в носа с всички вероятни пръсти, най-много междинните несъмнено.

 

След огромното ровене и човъркане, националният представител въпреки всичко съумя да извади засъхнал секрет – същинско произведение на изкуството, а операторите и режисьорите бяха толкова „ впечатлени “ от протичащото се, че излъчиха целия театър, оставяйки Рунчев да се вихри в ефир.

 

Едва ли за някого е изненада, че сценката породи лавина от мнения в обществените мрежи – от по-политически ангажирани като „ Сигурно търси ключа към сглобката “, до „ Сигурно си е дал сополите на концесия на Дънди Прешъс “.

 

От началото на наличието му в Народното събрание, Рунчев не е запомнен с нищо друго, с изключение на със скорошното вадене на златен секрет от носа му. Бургаският политик бе шеф на общинското дружество „ Транспорт “ е депутат за втори следващ път.

Инфо: Уикенд

Тагове: Андрей Рунчев депутат ГЕРБ-СДС „ Дънди Прешъс “ Сглобката секрет злато златна мина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР