Зрителите на Би Ти Ви се чудят с какви протекции

...
Зрителите на Би Ти Ви се чудят с какви протекции
Коментари Харесай

Зрители за Юксел Кадриев: Не мога да гледам новините, когато е той! Живо мъчение си е!

 Зрителите на Би Ти Ви се чудят с какви подкрепи се употребява Юксел Кадриев в малкия екран, че е закрепостен. Все повече хора недоволстват от дразнещите неточности на водещия, който от години има проблем в ефир и прави лапсус след лапсус. В последните месеци обстановката е напряко трагикомична и Кадриев прави по над 10 гафа в границите на емисията.

Въпреки че от много време води единствено централните вести през уикенда, към момента в нюзрума на малкия екран се получават десетки писма и недоволства от работата на водещия, издадоха пред  " Уикенд "  колеги на новинаря.

" Нищо не му се схваща, непрекъснато прави лапсуси, само че очевидно няма кой да го махне ", " Защо го държат? Това е най-голямата тайнственост в телевизионния ефир! ", " Не мога да виждам новините, когато е той, живо изтезание си е ", гласят единствено дребна част от мненията по адрес на Кадриев, който постоянно срича, приказва накъсано или млъква и няколко секунди не може да продължи. Понякога Юки се пробва да замаже грешките или неловкото си безмълвие с едно " Извинявам се ", само че без триумф.

" Този пъкъл гледаме от години. Не знам какво толкоз го пазят. Всеки различен на негово място би изхвърчал доста от дълго време, единствено той стои и тормози феновете със сричане, като че ли е първолак ", разяснява възмутена зрителка на частния канал.

От години в коридорите на малкия екран се разясняват проблемите с алкохола на турчина. Част от сътрудниците и феновете считат, че точно любовта към чашката ражда многото неточности и лапсуси при новинаря. Припомняме, че преди години взеха шофьорската брошура на някогашната екранна половинка на Ани Салич поради кормуване в нетрезво положение и тогава той спря да пие изобщо, само че сухият интервал, уви, не продължи дълго.

През годините 48-годишният оряховец имаше и други проблеми, мъчно се справяше самичък с грижите за щерка си Габриела, а несгодите в персоналния му живот го тласнаха към меланхолия и сложна централизация при работните му отговорности. Според осведомени, от Би Ти Ви държат Юксел Кадриев по благосклонност, тъй като осъзнавали, че в случай че го освободят, той мъчно би си намерил работа. Освен това бил любим на сътрудниците си, които се застъпвали за него макар очевидната му депрофесионализация. В служебната му характерност е записано, че с изключение на водещ на вести, е кореспондент и редактор, само че репортажи, снимани от него, се срещат толкоз постоянно в новинарските излъчвания на Би Ти Ви, колкото и романите на Пол Остър в ромския квартал " Факултета ".

Миналата година наследничката на тв водещия бе абитурентка, а сега е студентка, като всички разноски по образованието и изхранването на Габи лежат на плещите на Юксел, който другояче бил грижлив татко, писа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР