Зрителите на Би Ти Ви и последователите на Зейнеб Маджурова

...
Зрителите на Би Ти Ви и последователите на Зейнеб Маджурова
Коментари Харесай

Люта завист в bTV: Зейнеб на прицел от новите колежки, връща...

Зрителите на Би Ти Ви и почитателите на Зейнеб Маджурова в обществените мрежи да не чакат да видят скоро щерка й Мириам. Бургазлийката, която неотдавна води световна графа в предаването „ Тази сутрин”, няма никакво желание изобщо да я показва, написа hotarena.net.

Зейнеб и бащата на щерка й – Стоян Балевски, споделят мнението, че би трябвало да държат Мириам надалеч от светлините на прожекторите. „ Оказа се, че не съм толкоз ревностна половинка, колкото ревностна майка”, призна русокоската още при първата си изява в ефира на Би Ти Ви. Скоро по-късно показа, че мъжът й е в чужбина, поради което потеглиха клюки дали пък не са разграничени или просто се виждат по-рядко, поради професионални задължения. Засега Зейнеб продължава да приказва за мъжа си с необятна усмивка и да го хвали във всяко отношение.

„ Когато се прибере от работа, е доста деен татко. Той също чете приказки, имат техни обичани занимания. Интересното е, че е момиче, а по някакъв чудноват метод се увлича по коли”, споделяла е Зейнеб. Като всяка майка, и тя се умилява, говорейки за щерка си. Зейнеб се пробва да построи мощна, хубава връзка с Мириам, да поддържа връзка с нея като с огромен човек. Описва я като симпатична и щура. Когато се родила, Мириам имала същите дръпнати очи като майка си. Очите на Мириам са сини, издаде русокоската в ефира на Би Ти Ви. С тази нищожна информация Зейнеб счита да остави феновете, тъй като изрично отхвърля да демонстрира щерка си в медиите. Не го прави и в обществените мрежи, където други известни персони освен качват фотоси с децата си, а и популяризират с тях всевъзможни играчки и храни. Красивата туркиня също се изявява като инфлуенсър, само че очевидно и предложенията от рекламодатели не могат да я изкушат да включи щерка си в акциите.

„ Работата ми липсваше още първата година”, споделяла е Зейнеб за майчинството си. Бившата кореспондентка в предаването „ На кафе” по Нова тв роди през 2019 година и избра да се посвети на щерка си. Искала да е пълноценна майка, което би било мъчно постижимо, в случай че се пробва да съчетава грижите за Мириам с гоненето на професионални цели. До преди да се появи в ефира на Би Ти Ви, Зейнеб прекарвала цялото си време с дребната Мириам. Категорично отказвала да употребява услугите на бавачки. Кой й оказва помощ в този момент, когато към този момент работи, не се знае. Затова пък месеци преди да блесне отново на дребния екран, Зейнеб се постара да обори натрупалите се клюки. Не, че около последните й самопризнания, те не се възобновиха, само че русокоската още през февруари, тази година се постара да обори най-напористите във влога си в Ю Тюб. Сред тях е този за връзките й със свекъра и свекървата. Открай време се приказва, че не я харесвали, дори убеждавали сина си, че „ туркинята не е добра партия”, както гласеше определения от Зейнеб откъс. Тогава тя дефинира клюката като безспорна нелепост. „ Фактът, че към този момент сме основали семейство, че от толкоз години сме дружно със Стоян…”, посочи русокоската причините и акцентира, че е признателна на фамилията на мъжа си за това, че от мига, в който се срещнали, са я прегърнали със своя позитивизъм. „ Смело мога да кажа, че сме в прелестни отношения”, горда е тя. Даже посочи, че през първата година на пандемията се сближила още повече със свекъра и свекървата. Те постоянно им гостували, както и родителите на Зейнеб. Всички се събирали на всеки празник. Зейнеб дефинира фамилията на мъжа си като „ интелигентно, космополитно, живяло по целия свят”. Така че надали е имало терзание тя да се причисли към тях. По отношение на цитата „ туркинята не е добра партия”, Зейнеб счита, че се внушават разлики. Освен това с родителите на Стоян дори не е имало диалог по този въпрос.

Зейнеб се ядосва и на слуховете за връзките й с Гала. „ Защо хората не могат да одобряват, че сред нас има изцяло откровено другарство? Гала е първият човек, който схваща за моя концепция, знае фантазиите ми в професионален проект, когато не се усещам удобно в „ На кафе”. Нямаме изменничества, в никакъв случай не сме имали омраза, конкуренция, състезание”, съобщи русокоската при започване на годината. Преди време пък тя призна във влога си, че мечтае за лично предаване.

С Гала не престават да си приятелки, само че Зейнеб няма да се връща в „ На кафе”, това удостовери тези дни в инстаграм, където отговаряше на въпроси на фенове. Зейнеб се е посветила на новата си работа в Би Ти Ви и не счита, че скоро ще има време за канала си, където до неотдавна публикуваше видеа. „ Обичам всичко, което върша там и не съм се отказала, само че около динамичността в новата ми работа, на този стадий е мъчно да ги съчетая. Обещавам да ви изненадам някой ден”, показа Зейнеб.

От отговорите й на въпроси на фенове стана ясно още, че в случай че хване златната рибка, трите й стремежи ще бъдат: здраве, здраве и независимост за цялата планета. Попитана какъв съвет би дала на семейство, което се кара доста постоянно, Зейнеб показа: „ Никога не си лягайте скарани!”.

Избелва си зъбите с куркума, сода и кокосово масло

Зейнеб все получава похвали за необятната си бяла усмивка, която учудващо, само че не дължи на процедури в зъболекарски кабинет. Водещата на графа в предаването „ Тази сутрин” по Би Ти Ви не харесва болката и по тази причина отхвърля да си избелва зъбите при експерт. Предпочита да го прави с изпитани предписания в домашни условия. Зейнеб дори е показвала във влога си по какъв начин го прави. Натърква си зъбите със примес от куркума, сода и кокосово масло.

Въпреки периодическите клюки, туркинята към момента не се е употребила от достиженията пластичната хирургия. Блондинката дори не си е правила някои от известните естетични процедури за подмладяване. Преди време в отговор на рецензия от фенка, която допусна под нейно видео в Ю Тюб, че си е поставила ботокс и филъри, Зейнеб съобщи: „ Крайно срещу съм към филърите! Ботоксът е превъзходен, само че мисля да изчакам още малко”.

Зейнеб спортува, а хранителен режим съблюдава може би един път в годината. Любопитна детайлност е, че единствено тогава се качва на кантар. След един от последните си режими, Зейнеб се качила на кантара и с наслада открила, че тежи 52-53 кг.

Колежките в Би Ти Ви цъкат по обувките и тоалетите й

„ Много красиви обувки имаш. Значи с изключение на, че впечатляваш постоянно с прекрасен стайлинг, ти си принцесата с обувките!”, възхити се Биляна Гавазова преди дни на визията на Зейнеб, която побърза да й върне комплимента.Водещата на „ Тази сутрин” очевидно бе впечатлена и от тоалета, и от обувките на колежката си. И освен тя. Зейнеб притегля вниманието на дамите в Би Ти Ви с шикозните си облекла и скъпарски обувки, които са й пристрастеност. Заслугата си е нейна, защото Зейнеб не употребява дрешника на малкия екран, а своя личен. Тя си купува най-малко по 2 чифта всеки месец. Най-скъпият модел, който има, е на „ Луи Вютон” и коства над 3500 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР