Зрителите казаха тежката си дума и масово предпочетоха Фермата Новото шоу

...
Зрителите казаха тежката си дума и масово предпочетоха Фермата
Новото шоу
Коментари Харесай

Рачков посърна: Лоша вест в NOVA развали рождения му ден

Зрителите споделиха тежката си дума и всеобщо избраха " Фермата "

Новото шоу " С Рачков всичко е допустимо " продължава да бъде с много невисок рейтинг, спрямо авансово предстоящите резултати. След неприятния му старт, то бе интензивно рекламирано от Нова тв, само че явно и това не е помогнало и вторият епизод още веднъж е бил надвит от " Фермата ", което Би Ти Ви излъчва в същия часови пояс.

Според източник от телевизионните среди " Фермата " господства над " С Рачков всичко е допустимо " във всички целеви аудитории, в това число и в най-важната - тази на феновете сред 18 и 49-годишна възраст.

Провалът на предаването много е натъжил Димитър Рачков, споделят негови сътрудници. Ниските резултати и през втората седмица пристигнали като неприятна честитка за рождения ден на шоумена. 

Оказа се, че предаването има и различен проблем - недостиг на посетители, които да се вършат на маймуни за без пари. След като в първото издание взе участие Геро, той се оказа и във втория епизод, където компания му правеха главно лица на Нова, които не могат да откажат „ поканата “.

Очевидно е, че още от второто предаване шоуто на Димитър Рачков изпитва остра потребност от звезди, откакто повтаря един и същи участници като Геро. Зрители се чудят дали ще изкара три месеца до Нова година, както се случи предходната година със " Забраненото шоу " или ще бъде свалено предварително - и поради слабите резултати, и поради неналичието на звезди, написа " Хотарена ".
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР