Зрители на Шоуто на Слави“ скочиха срещу фолкаджийката Мария, която

...
Зрители на Шоуто на Слави“ скочиха срещу фолкаджийката Мария, която
Коментари Харесай

Хората бесни от участието на Мария в Шоуто на Слави навръх свята дата за българите

Зрители на " Шоуто на Слави “ скочиха против фолкаджийката Мария, която в сряда вечерта показа своята ария " Чувал ли си за такава? “ в предаването. Появата й съответства с рождения ден на Васил Левски и не остави патриотично настроените фенове на Трифонов безразлични. Те показаха неразбиране тъй като точно на този свят ден пайнерката би трябвало да пее на плейбек, освен това ария, която е пусната тъкмо преди месец и никога не може да се назова " нова “.

" На рождения ден на Левски ли?????? Смешни отпадъци......повръща ми се “, написа зрителка. " Точно през днешния ден ли чалга на рождения ден на Левски? " недоумява друга. Явно Мария е желала непременно да се появи в предаването, с цел да покаже, че пет пари не дава за сватбата на някогашния си брачен партньор Християн Гущеров. Преди дни той се врече на Светлана Василева, а сватбата им провокира същинска медийна нервност.

Сега Мария желае да притегли вниманието към себе си и по тази причина се появи в Шоуто, макар че водещ бе Иво Сиромахов, а не самият Трифонов. Тя даде да се разбере, че схванала за промяната в последния миг и не спря да се хвали по какъв начин съумяла да купи правата за сръбското парче за негативно време, тъй като усетила, че е тъкмо за нея, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР