Зрители на Nova изпратиха сигнал за катастрофа в София, след

...
Зрители на Nova изпратиха сигнал за катастрофа в София, след
Коментари Харесай

Заплахи и опит за саморазправа след катастрофа в София

Зрители на Nova изпратиха сигнал за злополука в София, след която за благополучие няма ранени, само че пък има закани и опит за разпра. Близък на водач, който удря такси, заплашва очевидец на злополуката и го убеждава да не дава показания пред служителите на реда.

„ Бях покрай случая и първо чух форсирането на автомобила, по-късно видях маневрата на светофара - опит за дрифт. Човекът не съумя да овладее колата и се удари в таксито “, съобщи очевидецът на злополуката Иван Стоянов.

Според него случката не е случай. „ Ако беше загуба на надзор, колата нямаше да е на 4000 оборота и да се чува от кръстовището още “, добави той.

Иван Стоянов споделя, че отива на мястото дружно с други очевидци. Правят забележка на водача и подават сигнал на телефон 112. „ Според мен естествен човек това не би го направил. Шофьорът не беше на повече от 20-22 години “, споделя очевидецът.

Полицията оповестява на място, че няма потребност от очевидци. „ Тръгнах да си вървя, когато татко му, допускам, пристигна до мен и ме попита дали аз ще съм очевидец. Започна да ме бута и да навлиза в персоналното ми пространство “, изясни Стоянов.

Свидетелят акцентира, че по негови наблюдения на шофьора е взета проба за алкохол, само че не и за опиати, макар настояването от страна на жителите.

Министерството на вътрешните работи обаче декларира, че са направени всички нужни проби и резултатите са негативни. Освен това оповестяват, че е публикуван акт на водача, предизвикал злополуката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР