Зрители на "Господари на ефира" са станали свидетели на поредна

...
Зрители на "Господари на ефира" са станали свидетели на поредна
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО! Полицаи пребиха брутално млад мъж в Пазарджик заради... силна музика

Зрители на "Господари на ефира " са станали очевидци на поредна неправда. Оказва се, че млад мъж е бил пребит брутално от служители на реда в Пазарджик.

Боби Ваклинов се срещна с потърпевшия Светослав Петров, който пред него съобщи, че е чествал раждането на детето му . "Да имахме ваучър, само че не сме били шумни. Около 3 часа се изгаси токът и пристигнаха служители на реда, които ми взеха персоналната карта, само че не пожелаха да се легитимират. Накараха ме да сляза с тях до патрулката. Казаха ми, че ще ми пишат акт поради високата музика, а аз им споделих, че тогава ще си потърся правата, тъй като не съм склонен. Тогава един от служителите на реда пристигна до мен, бутна ме и ми вика "Ти си бил доста отворен ". Тогава ми сподели да се кача в патрулката, сложиха ми белезници. В районното ме сложиха в една стая и започнаха да се редуват да ме бият тези двама души, които ме задържаха. В един миг съм изгубил схващане. Когато се върнах в схващане ми дадоха документи, които да подпиша. Приятелите ми ме чакаха в районното, носиха ме на ръце до болничното заведение, от където ми извадиха здравно. Трябваше да се прибера поради другото си дете, което е на 7, другояче желаеха да ме хоспитализират. Подал съм към този момент тъжба ", описа пострадалият.

Мирослав Стоянов - представител на полицията в Пазарджик, проговори за случая: "В момента тече вътрешна инспекция, не мога да ви срещна с резултатите. Факт е, че по тялото на момчето се виждат следи от пострадвания, само че не мога да знам дали става въпрос за полицейско принуждение. Имало е няколко сигнала за въпросната нощ за мощна музика и крясъци. Колегите са се пробвали неведнъж да се свържат с компанията в жилището. Най-накрая са съумели. Наредили са музиката да се спре и са го помолили да пристигна до полицейския автомобил, с цел да му бъде формиран акт. Това е било всичко. Повече информация от вътрешното следствие не мога да изнеса ", сподели той.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР