Зрители на bTV сигнализираха, че по част от наскоро ремонтирания

...
Зрители на bTV сигнализираха, че по част от наскоро ремонтирания
Коментари Харесай

Част от бул. „Дондуков” остана без пешеходни пътеки

Зрители на bTV алармираха, че по част от неотдавна ремонтирания бул. „ Княз Александър Дондуков” липсват пешеходни пътеки.

Така пресичането се трансформира в заплаха за столичани, тъй като в доста от случаите колите не понижават скоростта си. Много от пешеходците пресичат по памет – там, където до неотдавна се е забелязвала пътната маркировка

„ Разчитам на водачите, които минават всеки ден за работа също да знаят, че е имало пешеходна пътека”, споделя Мая Георгиева.

От години Румен Костов работи в региона към булеварда. Признава, че неналичието на пътна маркировка го тревожи. Решение намира само в скорошното й слагане.

Това се чака до края на седмицата, дават обещание от фирмата-изпълнител на ремонта.

Според ръководителя на плана Красимир Цоклинов аргументите за забавянето са довършителни действия. „ Заради пясъкът, с който се фугира, към момента не се е доуплътнил и не е поело хубаво във фугите и няма по какъв начин да се постави сега маркировка”, сподели той.

Припомня и главните сигнализации: Първо са светофарите, след това са табелите и най-после е маркировката. Табелите са поставени и въпреки всичко водачите би трябвало да се преценяват.

Наша инспекция откри, че един от тези знаци мъчно се вижда зад клоните на дърветата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР