Зрелищна верижна катастрофа затруднява движението на международния път Е-79 между

...
Зрелищна верижна катастрофа затруднява движението на международния път Е-79 между
Коментари Харесай

СНИМКИ показаха каква беля направи възрастен шофьор край Враца

Зрелищна верижна злополука затруднява придвижването на интернационалния път Е-79 сред Враца и Мездра. Инцидентът е станал в региона на местността Кални дол след разклона за село Руска Бяла в платното от железничарския град към регионалния център. Възрастен водач от Монтана с лек автомобил „ Опел Астра “ е провокирал злополука сред лека кола „ Алфа Ромео “ с врачанска регистрация и ТИР „ Волво “, който също е с врачанска регистрация.
Оказва се, че 80-годишният водач на „ Опела “ се движел от Враца към Мездра, само че в насрещната лента за придвижване. В този миг против него се появил ТИР-ът, който незабавно набил спирачки, щом видял летящата против него кола.



Движещото се зад камиона „ Алфа Ромео “, в което пътували три млади девойки и едно момче, обаче не съумяло да спре в точния момент и се нанизало в задната част на тежкотоварния автомобил.



Цяло знамение е, че при случая няма потърпевши. Шофьорите и пасажерите се отървали единствено с нерешителност. 80-годишният водач обаче дали от шока или от възрастта, е несъответстващ и в мометна седи в автомобила си и не желае да беседва с никого. Дядото е съумял да спре на към 100 метра от злополуката.



Движението в региона в посока Враца е затруднено, като екип на полицията контролира прекосяването на коли.

Източник и фотоси: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР