Зрелищна „спасителна акция“ се проведе край Пловдив. Десетки пожарникари и

...
Зрелищна „спасителна акция“ се проведе край Пловдив. Десетки пожарникари и
Коментари Харесай

Полицаи и пожарникари със зрелищна демонстрация край Пловдив ВИДЕО и СНИМКИ

Зрелищна „ избавителна акция “ се организира край Пловдив. Десетки пожарникари и служители на реда се включиха в подготвителното образование, което разигра злополука в резултат на свлачище.

Съставните елементи на Единната избавителна система за деяние реагираха на сигнал за затиснати коли от земна маса, като действаха по няколко сюжета. Според един от тях в единият от колите има евентуално рискови субстанции, а в другия затиснати хора, на които би трябвало да се окаже първа помощ.

В различен случай, пък в автомобила се транспортира бременна жена от Смолян към Пловдив и чиновниците е трябвало да я закарат до болница под тепетата, написа

„ Това е едно от плануваните за годината занятия и е извънредно значимо, защото обстановката е доста близка до действителността и сходен вид произшествия са се случвали в годините обратно. Искрено се надявам вследствие на тези тренировки доста да се увеличи подготовката на нашите чиновници при сходен вид произшествия. Целта е да понижим потърпевшите и жертвите при ПТП-та “, съобщи шефът на дирекция " Оперативни действия " към Групово дело " ПБЗН " старши комисар Красимир Шотеров.

В акцията се включиха и алпинисти, които да укрепят скалите.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР