Зрелищен арест на вратаря на младежкия тим по хандбал на

...
Зрелищен арест на вратаря на младежкия тим по хандбал на
Коментари Харесай

Арест на тренировка: Прибраха сръбски хандбалист за участие в престъпна група

Зрелищен арест на вратаря на младежкия отбор по хандбал на " Партизан " проведоха сръбската полиция и жандармерия. Представители на органите на реда нахлуха по време на подготовка на тима в белгарския квартал " Баница ", с цел да сложат белезници на 19-годишния Воислав Джорджевич.

Униформените прекъснаха заниманието на отбора и незабавно се насочиха към вратаря, арестуваха го и го изведоха от залата.



Джорджевич е задържан, защото е обвързван с незаконната група на един от тарторите на агитката на футболния " Партизан " - Веля Неволя (Велко Беливук) и известният почитател Марко Милкович (Маре).

Задържането на хандбалиста е част от огромна акция, по време на която са задържани още петима обвинени.

" По време на акцията Воислав бил до навън линията с още няколко вратари, а останалите 12-13 хандбалисти били от другата страна на терена. Предполагам, че служителите на реда са чакали към него да няма доста хора. Въоръжени, те се насочили право към него, споделили му да легне. Не е опитвал да избяга. Баща му не вярваше, беше в потрес. Няколко пъти ме попита дали е истина ", споделя шефът на хандбалната школа на " Партизан " Доброслав Йеличич.

" Вече 10 години играе за нашия отбор. Не е правил проблеми, с изключение на някоя детска беля. Не сме забелязали необичайно държание или някаква огромна смяна. Преди година стартира и работа на една бензиностанция. От тогава дори е по-редовен на тренировките. Със своите съотборници от набор 2002 два пъти стана държавен първенец. Печелил е и премия за най-хубав вратар на няколко шампионата. ", прибавя той.

Сръбските управляващи започнаха акция против разбиването на незаконната група, водена от Неволя и Маре, при започване на февруари 2021 година Тогава те бяха задържани, а стадионът на футболния " Партизан " обискиран. Последваха още арестувания в течение на следствието. Показания даваха освен почитатели, а и хора, свързани с незаконния свят в последните години и при започване на века, и даже по този начин наречените в Сърбия " старлети " - дами, станали известни с по-разголените си фрагменти в обществените мрежи и по-фриволно държание.

Неволя и Маре се проверяват за организирането и осъществяването на редица убийства по изключително нечовечен метод. Данните на полицията сочат, че това е ставало във вила в Ритопек, покрай Белград, а елементи от телата по-късно са хвърляни в Дунав.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР