Зов за съпричастност. Майка на две малки деца се нуждае

...
Зов за съпричастност. Майка на две малки деца се нуждае
Коментари Харесай

Зов за помощ: Майка на две малки деца се нуждае от средства, за да оздравее

Зов за съпричастност. Майка на две дребни деца се нуждае от помощ, с цел да оздравее. 30-годишната жена от Бургас има израстък на тънките вътрешности, а положението ѝ се утежнява.

Снимка: bTV

Жизнерадостна, усмихната, постоянно подготвена да помогне – по този начин близки и познати разказват Роси Владимирова. Когато е единствено на 27, животът ѝ ненадейно рухва.

„ Влезе в болница в Бургас. Благодаря на хората, че откриха най-малко какъв е казусът, изпратиха ни в София, направиха ѝ интервенция, отстраниха каквото би трябвало. Мислехме, че всичко е завършило. Обаче тя, в случай че не всеки месец, през месец, е в болничното заведение с рецесии - не може да пие вода, не може да яде “, споделя Янка Владимирова – майка на Роси.

Снимка: bTV

Следва втора интервенция. Младата жена се стопява на половина, а туморът пораства.

Надежда за Роси дава клиника в Турция. Първоначално нужната сума е 40 000 лв.. Близките ѝ се надяват благодарение на положителни хора бързо да съумеят да съберат средствата, тъй като времето ги притиска.      

Момичето е диагностицирано с израстък на дребния мозък

„ Не знаят по какъв начин пораства и докторите споделиха: „ Ако пристигна миг, в който е пораснал доста, ние сме безсилни “, изясни Янка Владимирова – майка на Роси.

Да оздравее мама се молят и дъщеричките на младата жена.

Снимка: bTV

„ Много мъчно беше първоначално да им обясниш този проблем и да го схванат, тъй като са на 5 и на 8 годинки “, споделя Янка.

Благотворителни кутии са сложени на разнообразни места в града, другари на Роси приготвят и базар. 

„ Лъчезарна, скромна, постоянно оказва помощ на безусловно всички, ужасно дете. Просто би трябвало да ѝ помогнем, с цел да може да живее един естествен живот “, изясни Теодора Маринова – другарка на Роси.
 
Ако и вие желаете да помогнете :
 
Набирателната сметка е следната :
Росица Кирилова Владимирова
Инвестбанк
IBAN BG78IORT80485083276200

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР