Зорница Линдарева, която е част от шоуто Биг Брадър: Most

...
Зорница Линдарева, която е част от шоуто Биг Брадър: Most
Коментари Харесай

Зорница Линдарева 17 години обикаляла психиатрите, за да бори с булимията! Баджаначката на Калканджиева тежала 90 кила

Зорница Линдарева, която е част от шоуто „ Биг Брадър: Most Wanted ”, цели 17 години се е борила с едно от най-тежките хранителни разстройства – булимията. Заболяването се отключило, когато манекенката била тийнейджърка и тежала близо 90 кг, а стилният подиум участвал единствено във фантазиите й.  По това време някогашната държанка на Стефан Манов – Тачо отнасяла куп насмешки за външния си тип и това я подтикнало да вземе фрапантни ограничения, научи HotArena.

Линдарева не крие, че битката с булимията била сложна и продължителна. Дългокраката брюнетка обиколила куп психиатри и диетолози, до момента в който успее да се откъсне от лапите й. В продължение на доста години тя повръщала съвсем след всяко хранене, вследствие на което зъбите й опадали, а косата й почнала да капе. 

„ Страдах от ниско самочувствие, момчетата ми се подиграваха, тъй като бях дебела. Никой не ме поглеждаше и не ме взимаше насериозно – бях една смотана дебеланка, която нагъваше пици и донати и нямаше никаква воля за живот. Един ден взех решение, че непременно би трябвало да отслабна. Тъпчех се с храна и обзета от гузна съвест, след това я повръщах. Прекарвах по час и половина дневно над тоалетната, с цел да върна и последния признат преди този момент залък. Свалих килограми доста бързо – след 2-3 месеца, само че здравето ми стартира да се утежнява. Обезводних се, тъй като повръщах по 20 пъти дневно. Един ден просто припаднах, организма ми не устоя. Намерили ме бездиханна в тоалетната на едно заведение, добре че не бях заключила вратата. Лежах няколко месеца на системи, до момента в който се възстановя ”, споделя е Зорница.

Хората, които първи разбрали за положението й, били нейните родители. Притеснени за щерка си, те неотложно взели ограничения и я изпратили на лекуване при психиатър. Дълго време баджаначката на Жени Калканджиева се въртяла в обаян кръг и едвам неотдавна дефинитивно съумяла да се излекува, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР