Зорница Костова, адвокат на треньора Румен Андонов - мъжът, който

...
Зорница Костова, адвокат на треньора Румен Андонов - мъжът, който
Коментари Харесай

Адвокат на пребит от прокурорския син от Перник получила препоръки за споразумение

Зорница Костова, юрист на треньора Румен Андонов - мъжът, който беше пребит от сина на пернишкия прокурор Васил Михайлов, оповестява за " другарски рекомендации ", които получава в последно време да се подписа съглашение и да не се стигне до гледище за присъдите, които регламентират от 2 до 10 години затвор за бияча.

Тази " оферта " беше отправена в последното правосъдно съвещание във вторник, сподели юрист Костова пред Нова тв. То беше безусловно неуместно за моя клиент. Считам за несвоевременно да бъде казано, че отбраната няма да се съгласи на наказване повече от година и 11 месеца. Още в правосъдна зала персонално показах мнение, че това е недопустимо съглашение при тези параметри.

По-интересното е, че незабавно след съвещанието получих две телефонни позвънявания от сътрудници юристи, които смятам за " рекомендация ", и една среща, покана за кафе, от трети сътрудник, със същото гледище, сподели още тя.

Тя добави, че приема към този момент тези позвънявания и срещата са били по-скоро съвет и молба. Срещата била с колежка, с която се познавала от години.

" Не открих връзка сред тримата сътрудници, с които разговарях. Случва се да се прави длъжностен коментар по обстоятелства и хрумвания, само че те са по отношение на юридически проблеми. Това са обособени самостоятелни един от различен сътрудници, които организираха този диалог в посоката, която ви споделям ", сигнализира Зорница Костова.

Според мен, в случай че досега се касае до рекомендации, те могат да бъдат нещо друго от доброжелателните рекомендации. Тя не изключи, че тези " рекомендации " могат да прераснат в напън.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР