Зори беше противоречив играч в риалити формата, но навън явно

...
Зори беше противоречив играч в риалити формата, но навън явно
Коментари Харесай

След Игри на волята: Зорница с шокиращо признание кой е го...

Зори беше спорен състезател в риалити формата, само че на открито очевидно също няма да спред да скандализира с изявленията си

Последният изнемощял от Арената на " Игри на волята " показа, че тя си била любимец за огромната премия, само че в този момент като отпаднала на второ място бил Филип. Тя сподели още пред Vbox, че може да победи всички дами в предаването и да е огромният финалист, само че за жалост не си изиграла добре обществената игра.

Зорница счита, още че не е била подценявана от останалите играчи. " Даже в противен случай - всеки един вижда, че съм добра на арената и могат да оценят моите качества ". Относно хейта, който се излива в обществените мрежи, Зори сподели, че не ѝ пречи и не се визира, даже от време на време отговаряла, тъй като ѝ било кеф.

След предаването живота ѝ си траял по същия метод. " Мисля, че съумях да намеря същински другари. В лицето на Александра Фейгин, бих споделила на Елица, Мирослава, усещам непосредствен и Валери, написа fakti.bg. С множеството участници съм си другар и сме в положителни връзки. Мирела също ми е близка ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР