Зоран Петровски спечели 150 бона от Сървайвър“, но това коства

...
Зоран Петровски спечели 150 бона от Сървайвър“, но това коства
Коментари Харесай

Силвия Петкова не може без секс! Зоран го нямаше 2 месеца и бракът им се разпадна

Зоран Петровски завоюва 150 бона от „ Сървайвър “, само че това коства брака му. Той отсъства от България поради шоуто 2 месеца, а след връщането си жена му Силвия Петкова към този момент беше изстинала към него.

Македонецът взе участие в „ Сървайвър “ през лятото на 2021 година и по-късно връзките с жена му внезапно се утежниха. По време на цялото си присъединяване той твърдеше, че доста се тормози дали Силвия ще го чака толкоз време.

Според слуховете актрисата не е издържала и си е легнала с различен. Интересното е, че два месеца да не можеш да издържиш без секс, значи ти си нимфоман. Именно това се приказва, че е Петкова, която безусловно живеела за секса.

През последните 15 месеца двамата ту се събираха, ту се разделяха. От към месец обаче раздялата им е дефинитивна, а и разводът им към този момент е реалност. След 6 години брак всеки потегля по своя път.

Докато харчеше парите от „ Сървайвър “, Силвия се опитваше да омилостиви Зоран. Парите свършиха и любовта й свърши.

Двамата въпреки всичко не са в неприятни взаимоотношения. Наскоро са били видени да честват дружно рождения ден на сина си.

Според мълвата обаче Петкова се обидила на Петровски, че не я присъединил във „ Войната на буквите “, чийто режисьор е той. Това дефинитивно умъртвило всевъзможни нейни усеща към него.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР