Зоопаркът в северозападния германски град Гелзенкирхен организира предпразнично забавление за

...
Зоопаркът в северозападния германски град Гелзенкирхен организира предпразнично забавление за
Коментари Харесай

Животните търсят великденски яйца в зоопарка в Гелзенкирхен

Зоопаркът в северозападния немски град Гелзенкирхен провежда предпразнично развлечение за жителите си – търсене на великденски яйца. За това споделя организация Ройтерс.

 Животните търсят великденски яйца Снимка: Reuters

Животните нямат концепция какво е това Великден, само че чиновниците на зоопарка са решили да им провеждат занимателна предпразнична игра, на която се любуваха даже посетителите.

Софийската зоологическа градина раздава на първите 100 гости мартенички със слончета

„ Великденските яйца, които сме приготвили тук, са цялостни главно със зеленчуци, само че също по този начин в някои от тях има и ядки. Нашите камчатски кафяви мечки са всеядни, тъй че те се хранят с скотски и растителни артикули. Ние сме доста гъвкави във връзка с това, какво можем да сложим във великденските яйца. Но те обожават ядките. Изключително доста се забавляват до момента в който търсят скритите лакомства “, изяснява Бьорн Унгер от зоопарка.

Все още не е известна повода за гибелта на Ристе Трайковски

„ Определено се забавляват с това, тъй като и те обичат яйца. Макар да не схващат същността на празника, това е нещо особено за тях. Те се забавляват да си търсят лакомствата “, споделя и Яна Перцлмайер от зоопарка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР