Зоопарк в Хангжу: Нашите мечки са истински, а не маскирани хора

...
Зоопарк в източен Китай увери посетителите, че слънчевите мечки са
Коментари Харесай

Зоопарк в източен Китай увери посетителите, че слънчевите мечки са истински, а не маскирани хора, след кадри на едно животно, стоящо като човек, разпространи слухове онлайн.

В отговор на вирусно видео на мечка на задните си крака, зоологическата градина в Хангжу каза, че хората „не разбират "видът.

Потребителите на социалните медии спекулираха, че мечката може да е човек в костюм.

Слънце мечките, най-малките видове мечки в света, обикновено са с размерите на голямо куче, казва зоологическата градина.

Те са застрашен вид, роден в тропическите гори на Югоизточна Азия.

Във видеото слънчевата мечка се вижда изправена на ръба на заграждението си, държейки лапите си отстрани и сякаш наблюдавайки зоологическата градина посетители за себе си.

Тази публикация в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание в Twitter. BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Пропускане на публикация в Twitter от 少俠

Разрешаване на съдържание в Twitter?

Тази статия съдържа съдържание, предоставено от Twitter. Искаме вашето разрешение, преди да се зареди нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Край на публикация в Twitter от 少俠

Хора в социалните медии поставиха под съмнение как мечката може да стои толкова изправена на тънки крака, както и външния вид на нещо, което изглежда като кожа, опъната около бедрата й - някои отбелязват приликата с тези на зле паснал костюм на мечка.

В публикация, написана от гледна точка на слънчева мечка, зоологическата градина в Ханджоу каза: „Някои хора смятат, че стоя като човек... Изглежда, че не не ме разбираш много добре."

"Когато става въпрос за мечки, първото нещо, което идва на ум, е огромна фигура и удивителна сила... Но не всички мечки са гиганти и олицетворение на опасността."

Зоологическата градина, чрез гласа на мечката, вместо това подчерта, че слънчевите мечки са „дребнички, най-малкото мече в света“. p>

В публикацията на зоопарка в Хангжу се отбелязва, че мечките са високи около 1,3 м (4 фута), когато се изправят на задните си крака, което е по-малко от половината от размера на мечките гризли, местни за Северна Америка.

Бяха организирани посещения за репортери, за да видят мечката в понеделник, каза служител на зоологическата градина пред агенция AP по телефона.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР