Зооинженерът Силвена Маврева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор

...
Зооинженерът Силвена Маврева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор
Коментари Харесай

Назначиха временно изпълняващ директор на Зоопарка в Стара Загора

Зооинженерът Силвена Маврева е назначена за краткотрайно изпълняваща длъжността шеф на Зоопарка в Стара Загора, оповестиха от Общината.

Зам.-кметът Милена Желева я показа пред екипа , който тя ще управлява през идващите месеци. Зам.-кметът ги осведоми, че Общинският съвет е приел със свое решение от идната година да бъдат назначени още четирима души, което ще спомогне за по-добрата организация на работата.

Маврева е зооинженер и работи в старозагорския Зоопарк от 2015 година. От думите ѝ стана ясно, че тя ще се старае за поддържане на положителни условия за живот и грижа към животните за тяхната консервация и опазване на видовото разнообразия, както и обогатяване на животинските типове.
 Община Стара Загора
Сред целите, които си слага, са основаване на положителни и безвредни условия на труд за всички чиновници на Зоопарка и поддържане на чист и привлекателен тип на пространството за удобството на животните и посетителите .

Силвена Маврева ще остане на поста до осъществяване на конкурс. Досега настоящият шеф доктор Радослав Михайлов напусна по персонални аргументи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР