Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно

...
Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно
Коментари Харесай

Зоофилите искат да се присъединят към хомосексуалистите

Зоофилите имат вяра, че е задоволително да бъдете интимни с животно и желаят придвижването LGTBQ+ да добави Z към името си. Месецът на гордостта завърши след четири седмици световни шествия и тържества. В тях участваха: гей, бисексуални, странни, транс, де-транс, асексуални и други маргинализирани общности, написа dnesplus.bg.

Една група, която значително беше оповестена за не добре пристигнала в общността на ЛГБТ, е зоофилската. Кои са те - това включва хора, които имат полово увлечение към животни, макар че това не постоянно може да бъде подхванато. Самата зоофилска общественост организира собствен личен празник на гордостта, който тази година беше от 1 до 7 юли.

Има и две други свързани идентичности, обичащи животните - терианци и кожухари. Първите са хора, които усещат, че имат безчовечен детайл, духовно или психически., до момента в който вторите харесват единствено избрани животни.

Някои носят скотски костюми и маски, с цел да отпразнуват своята еднаквост, до момента в който някои терианци и кожухари също са зоофили. Много от трите общности заобикалят публичността заради автоматизираното съмнение, че се сношават с животни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР