Зоната за отдих и местата за сядане около градинката със

...
Зоната за отдих и местата за сядане около градинката със
Коментари Харесай

Обновяват зоната за отдих около Слънчевия часовник във Варна

Зоната за отдих и местата за сядане към градинката със Слънчевия часовник на входа на Морската градина ще бъдат актуализирани до седмици. Това сподели за Moreto.net шефът на общинското дружество „ Управление на планове и озеленяване “ Стоян Аргиров.

Вече идват първите дървени материали, следва обработката и слагането им. Кътът за сядане към часовника е злепоставен както поради вандалски прояви, по този начин и под въздействието на метеорологичните условия. До обновяването се стига след подадени сигнали за положението му.

Съвсем скоро следва и да стартира замяна и ремонт на счупените пейки в Морската градина. От предприятието се надяват при разполагаем общински бюджет да има опция за закупуване на спомагателни пейки за историческото ядро на парка.

Аргиров показа, че вандалските прояви в Морската градина не стихват. Такива с изключение на против пейките има и против кошчетата за отпадък, тоалетните. Биват ритани, чупени, изрисувани със спрей.

Пейки са намирани захвърлени по скатовете. Преди време се е наложило да бъдат вадени 7 – 8 от шадравана до Морското казино.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР