Зоналният съвет на БФС - Велико Търново отложи два мача

...
Зоналният съвет на БФС - Велико Търново отложи два мача
Коментари Харесай

Отложиха мачовете на Левски 2020 и Етър 2

Зоналният съвет на БФС - Велико Търново отсрочи два мача от втория кръг на шампионата в Северозападната Трета лига

Спортно-техническата комисия (СТК) при Зоналния съвет на Българския футболен съюз (БФС) - Велико Търново отсрочи две срещи от идния в неделя, 16 август, втори кръг от шампионата по футбол в Северозападната Трета лига.

Поради осъществяване на довършителни ремонтни действия по постройката и терена на градския стадион в гр. Лом СТК взе решение да бъде отсрочен дуелът сред новака в групата ФК Левски 2020 (Лом) и ОФК Локомотив (Мездра). Срещата е отсрочена със единодушие на двата тима и на съображение член 44, алинея 6 от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС за сезон 2020/2021 година

Тъй като тимът на ФК Етър II (Велико Търново) е подложен под карантина заради установен състезател с позитивна проба за COVID-19, Спортно-техническата комисия реши да бъде отсрочен и мачът сред ОФК Трявна и ФК Етър II (Велико Търново).

По същата причина предходната неделя беше отсрочена срещата Етър ВТ II (Велико Търново) - Левски 2007 (Левски) от първия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР