Зографски влезе в два финала на олимпиадата.Приключилият с участието си

...
Зографски влезе в два финала на олимпиадата.Приключилият с участието си
Коментари Харесай

Владимир Зографски остава в Пекин заради позитивен в екипажа

Зографски влезе в два финала на олимпиадата.

Приключилият с присъединяване си на зимната олимпиада в Пекин Владимир Зографски трябваше да остане в Китай още един ден.

По проект полетът на самоковеца и неговия треньор Матиаж Зупан бе плануван за неделя вечер. Часове преди този момент обаче от самолетната компания, която обслужва линията, им се обадили, че полетът се отсрочва с един ден поради позитивен тест за ковид на член от екипажа.

Позитивният тест наложил и цялостна стерилизация на самолета. Така в този момент Влади и треньорът му би трябвало да излетят за Европа в понеделник вечер и по обяд във вторник да са в Словения, където живеят и упражняват през дейния сезон.

Заради пандемията по принцип китайците са лимитирали мощно непознатите самолетни компании, а преди игрите подвигнаха внезапно билетите на своите, което докара до неодобрение по целия свят, пише 24chasa.bg.

 На естествената шанца той зае 24-ото място, а на огромната остана 38-и и не съумя да направи втори опит, тъй като за него се класират първите 30.

Първият старт за международната купа след олимпиадата е на 25 февруари в Лахти. След това през март са надпреварите в Лилехамер, Осло, Оберсдорф и Планица, както и шампионатът Raw Air.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР