Зографски се закани, че ще има цялостна ревизия на управлението

...
Зографски се закани, че ще има цялостна ревизия на управлението
Коментари Харесай

Съоснователят на „Спаси София”: Ще номинираме Борис Бонев за председател на Общинския съвет

Зографски се закани, че ще има цялостна проверка на ръководството на София - на всички сдружения, на Столичния инспекторат.

Според него са нужни промени в Закона за публичните поръчки (ЗОП), Закона за устройство на територията (ЗУТ) и Закона за устройство на София. Зографски прикани да се спре процеса по реставрация на земеделските земи - това е източник на корупционни покупко-продажби. Той изясни, че Законът за придвижване по пътищата не е добър. Ще желаят и основаването на общинска полиция. 

Съоснователят на " Спаси София "  призова да не се назовава всяка коалиция " сглобка ".

" Нека тази дума остане на национално равнище, не желаеме да се придвижва в София ", каза той и добави, че политиката не би трябвало да се трансформира в непрекъсната нечиста сделка.

За него главният проблем на София не са имената на улиците.

" Бих предложил улица като " Аксаков " първо да наподобяват добре, да са функционални, да има условия за пътна сигурност. Според Зографски отчетът на ДАНС, въз основа на който бе анулирано машинното гласоподаване на първия тур на локалния избор, е бил инсценировка и прикани за по-внимателно говорене, с цел да не се подкопава доверието в изборния развой.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР