Зодията разкрива много за нас. И ако сме наясно с

...
Зодията разкрива много за нас. И ако сме наясно с
Коментари Харесай

Двойките в зодиака, които НЯМАТ шанс

Зодията разкрива доста за нас. И в случай че сме наясно с качествата на другите, съгласно  , може да си спестим освен време, само че и доста разочарования. Няма съвършен „ първообраз “ за сполучлива връзка, само че има  , които нямат късмет да бъдат дружно. Ето кои са те.
Овен и Рак
Овенът е прекомерно прям и самостоятелен. Той прави това, което желае, тъй като това държание е заложено в характера му. Но неговите действия са сложни за схващане от Рака. Раците са извънредно чувствителни и обичат да се грижат освен за себе си, само че и за близките. А с Овена това няма по какъв начин това да се случи.
Телец и Стрелец
 4 зодии, с които не би трябвало да се забърквате 4 зодии, с които не би трябвало да се забърквате
Често се случва откакто опознаете даден човек, да се уверите, че той е същинско копие на Дявола. Но с цел да си спестите разочарованията...
В началото сходна връзка наподобява съвършена. Но само в случай че става въпроса другарство.
Телецът в никакъв случай няма да открие нужната непоклатимост и сигурност във връзката си със Стрелец. А Стрелецът е прекомерно свободомислещ и либерален, с цел да се привърже в действителност към някого за дълго време.

Близнаци и Дева
Ако двамата стартират връзка, те просто ще се побъркат. Тези разнообразни и несъвместими персони не могат да бъдат даже другари. Близнаците обичат спонтанността и държат на себе си. Те не са доста положителни в организирането или планирането. А отсъствието на каквато и да било посока вбесява Девата. Тя желае постоянно всичко да се прави по избран метод. И нейната власт просто ще вбеси Близнаците.
 Какво НЕ би трябвало да вършат другите зодии през декември Какво НЕ би трябвало да вършат другите зодии през декември
Вече навлязохме устойчиво в последния месец на годината. 2020-та е съвсем изпратена, само че въпреки всичко има някои неща, които другите зодии тр...
Лъв и Скорпион
Между тези два знака постоянно ще има битка за власт. И Лъвът, и Скорпионът обичат да управляват всичко. И нито един от тях няма да се откаже от това. Възможен ли е компромис? В случая - надали.
И двата знака са прагматични. Знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Точно това тяхно подобие ги прави несъответствуващи един за различен.
Везни и Риби
Везните се пробват да угодят на всички. А Рибите са мечтатели. В сходна връзка нито един от двамата сътрудници няма да е крепко стъпил на земята. Рибите и Везните могат да бъдат доста положителни другари, само че не и двойка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР